14 jan. 2017

WKK vinnare i Klubbduellen!

Idag avgjordes årets mysigaste tävling, Klubbduellen. Tävlingen där åkarna tävlar i lag med sin egen klubb, men åker sina program individuellt på isen. En bra chans att få testa på tävlingsmomentet i konståkning under trygga och roliga former om en är nybörjare.

Morgonen började med uppvisningsåk av WKK:s tävlingsåkare innan Klubbduellen drog igång.

WKK ställde upp med sju stycken åkare och utmanade DASK som kom med tre åkare. Alla gjorde fantastiska program och lyckades hålla nerverna i styr. Pingis var med och for in och ut på isen för att tacka av varje åkare, hejarklacken var generös och hejade självklart på alla åkare.



Domarna hade ett hårt jobb att vaska fram en vinnarklubb, men till slut så stod WKK som vinnare med 83 teknikpoäng mot 79. Riktigt jämt! DASK plockade också hem fint pris och vann bästa koreografi.
Utöver det så tilldelades Sofia från DASK specialpris för fin tolkning till musiken och Anna från WKK premierades också med specialpris för härlig fart i programmet.

Härligt jobbat tjejer! 

Klubbduellen handlar om gemenskap, och idag var nästan hela klubben inblandad. Åkare som inte deltog var funktionärer och fick testa på att vara domare, prisutdelare, tränare, speaker eller dj. Våra yngre åkare åkte uppvisning med sitt julshowsnummer.
Härligt när hela klubben har roligt tillsammans i ishallen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.